Frisør i Ørestad

Hos Noorlys tilbyder vi naturligvis dame- og herreklip og vi elsker at kredse om dig når du sidder i vores stol.

 

Hos Noorlys har vi fokus på det gode håndværk i hyggelige og lyse omgivelser, med plads og tid til ro og fordybelse. Det er her du kan puste ud og nyde selvforkælelse på højt plan. Med en personlig og unik behandling, som er lidt ud over det sædvanlige. 

 

Dameklip

Hos Noorlys har vi mange års erfaring med alle hårtyper. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde din personlige udtryk, og give dig inspiration til forskellige styles til netop dit hår, så du får flere frisurer med hjem. Vi gør vores ypperste for at få dig til at følge dig i centrum. Vi elsker at kredse om dig og bruge vores kompetencer til at matche din personlighed og dine drømme.

 

Vi har ligeledes muligheder inden for bryllupsopsætning, make-up og styling, kur-behandling, gloosing og naturligvis også farvning. Vi glæder os til at se dig her hos Salon Noorlys i Ørestad.

Vores faglighed er altid i spil

Hos Noorlys starter behandlingen allerede når du træder ind af døren, hvor mødet med dig sætter vores kreativitet igang. Vores faglighed udfolder sig, så vi kan matche din personlighed, dine styrker og dine behov.

Vi sætter en ære i at få det bedste frem i dig, derfor er en klipning hos os meget velovervejet og personlig. Vi er passionedere frisører som brænder for vores fag, og det skinner igennem på alle vores behadnlinger.

Afbudspolitik

Bliver du nødt til at melde afbud, skal du ringe/ SMS til os på tlf. 31 32 37 47 inden for vores åbningstid.  Eller du kan sende en email til ditte@noorlys.dk .

Du skal melde afbud senest 24 timer før din behandling begynder. Ved senere afbud er prisen 50% af behandlingen.

Vores afbudsregler er til for at yde den bedste kundeservice og tilbyde tiderne til anden side.

Herreklip med selvtillid

Hos os er der fokus på det gode håndværk i hyggelige og lyse omgivelser, med plads og tid til ro og fordybelse. Det kan godt være at vi er tre damer herinde, men mænd er mere end velkommen!

Vi tilbyder ligeledes at rette skægget til og ordner også bryn og næsehår hvis det ønskes. 

Du kan booke tid her på hjemmesiden, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.