Om Noorlys Pigerne

NOORLYS er den eneste frisørsalon i Ørestadsområdet, og er placeret i hjertet af det nye Schades Have kvarter. Tæt på DR BYENS metro station, Amagerfælled og tæt på det pulserende København, finder du roen hos NOORLYS. 

I Noorlys er der fokus er på det gode håndværk i hyggelige og lyse omgivelser, med plads og tid til ro og fordybelse. Det er her du kan puste ud og nyde selvforkælelse på højt plan. Med en personlig og unik behandling, som er lidt ud over det sædvanlige. 

Her er plads til hele familien, til veninderne som skal forkæles, til bruden og til gommen og til dig som bare trænger til at prøve noget nyt.

Vi glæder os til at møde jer.

Ditte

Mit navn er Ditte, og jeg er den heldige indehaver af Noorlys. Jeg er en passioneret frisør og makeup artist, og har været det siden 2007.

Jeg ser kunderne som kunderne er, set ud fra deres ansigtform og væremåde, hvad der er unikt og klædeligt.

Vigtigheden er at lave en analyse af kundens hår og hud, hvordan det har det, og hvad det har behov for. Med den viden jeg får fra kunderne, giver jeg den bedste styling, pleje, omsorg og vejledning til kunden.

Mine kompetencer er især brudehår, klip, farvning, styling, børneklip og makeup.

I mine år som underviser i styling og makeup har jeg afholdt mange arrangementer indenfor hår, makeup og “tips til hvordan..”, og da jeg elsker at vejlede og hjælpe, vil jeg i fremtiden afholde mange event om  hår, makeup og hvordan du kan trylle lidt mere i hverdagen.

Natasja

Siden 2015 har jeg elsket at arbejde med mit håndværk som frisør.
Jeg ser frem til at møde ny og faste kunder i Noorlys, hvor du og jeg altid tager en god snak inden behandlingen starter, så du som kunde kan føle dig tryg i mine hænder.

Jeg er kompromisløs i min kvalitet og med mit håndværk, derfor deltager jeg i diverse klippe og farvekurser, for altid at kunne tilbyde dig det bedste og nyeste indenfor mit fag. 

Jeg har en forkærlighed for farver og struktur. Derfor er jeg specialiseret indenfor balayage og babylights teknikker.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i Noorlys.

Eksklusiv nordisk hårpleje

Vi i Noorlys glæder os til forkæle dig med Epiic’s unikke produkterie som er skabt til det danske vejr.

Epiic har UV og varmebeskyttelse i næsten alle deres produkter (undtagen no. 5) og er både vegans, cruetyfree, naturlig og emballagen er OWP (ocean waste palstic). 

Den unikke produktserie er udviklet af nogle af den danske frisørbranches førende stylister, og er designet med inspiration i det helt specielle, nordiske lys og det rene og lette, skandinaviske udtryk. Smukt og enkelt.

Produkterne er sammensat af naturlige og skånsomme ingredienser, som giver den helt specielle luksuriøse SPA-følelse, som gør den daglige brug til en ekstraordinær oplevelse.

Produkterne er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer, SLS og parabener.